Graanvrije voeding

Wat is GRAANVRIJE VOEDING?

Granen zijn niet bedoeld voor je hond

Graanvrije voeding is een voeding samengesteld zonder de typische graanelementen als vulsel. Granen zoals tarwe, gerst, rogge, … vereisen een specifiek enzyme om verteerd te kunnen worden. Carnivoren, zoals honden, beschikken niet over dit speekselenzyme (amylase). Hierdoor kunnen op termijn klachten optreden zoals jeuk, vachtproblemen en allergiën.

In de plaats van de graanvulmiddelen wordt het proteïnegehalte van graanvrije voeders flink omhooggetrokken om zo een meer natuurlijke en passender voeding aan uw hond aan te kunnen bieden.

Waarom GRAANVRIJE VOEDING?

Uw hond is van nature een vleeseter!

Elke hond is van nature een vleeseter. Het verteringsstelsel van een hond is er ook naar gemaakt. Daarom is het logisch honden een voeding voor te schotelen die de ideale voeding benadert. Natuurlijk mag de praktische kant niet uit het oog verloren worden: daarom hebben wij de beste droge brokkenvoeding gezocht.

Anti-allergisch

Granen worden vaak toegevoegd aan klassieke droge brokken als een vulmiddel. Jammer genoeg ontwikkelen meer en meer honden op termijn een allergie aan de gebruikte granen.

Sinds Tinka, ons Labradorteefje, Oliver's Adult Grain Free Chicken eet, is haar ontlasting met een derde verminderd. Ze lust de droge brokken erg graag, haar vacht glanst en ze beschikt over tonnen energie! Etienne, meer dan 30 jaar fokervaring
Natuurlijke ingrediënten

De ingrediënten in onze graanvrije droge brokken zijn afkomstig van dieren die geschikt zijn voor menselijke consumptie: dit betekent dat er nooit zieke dieren in de voedselketen worden opgenomen.

Vrij van chemische toevoegingen

Onze graanvrije voeders zijn vrij van chemische middelen. Er zijn geen chemische geur-, kleur-, smaak- of bewaarstoffen aan de droge brokken zijn toegevoegd.

Voordelen van GRAANVRIJE VOEDING?

Gezonder

De hond krijgt een voeding die is aangepast aan zijn noden. De vertering van het voedsel gebeurt makkelijker en efficiënter. De hond voelt zich gezonder en ziet er ook zo uit: dit uit zich in het verbeteren van de vacht en het significant verminderen van oor- en huidproblemen. Ook de hondenadem ruikt merkelijk beter.

Mazzel heeft minder nodig van de graanvrije voeding dan van andere brokken en toch is hij nog even energiek en enthousiast. We hebben ons deze voeding nog geen moment beklaagd. Annick, eigenaar 2 jaar oude reu
Minder kosten en lasten

Uw hond zal vrolijker en gezonder door het leven gaan. Een erg prettige bijwerking is het aanzienlijk verminderen van de hoeveelheid ontlasting. Als uw hond gezonder is, heeft dit een positief effect op uw humeur én budget. Minder dierenartsbezoeken, minder medicijnen en minder kopzorgen, dankzij de graanvrije voeding.

Conclusie

Graanvrije voeding is de best mogelijke voeding voor elke hond en elk ras, wat zich vertaalt in gezondere honden die barsten van energie!

De ruiperiode van onze honden is korter geworden. Hun vachten blinken en we zijn trots als we ermee gaan wandelen. Wouter, hondenliefhebber

Jouw hond kan ook gezond eten!

Wat voor voeding je hond nu ook krijgt, op een tiental dagen kan je hem overschakelen op graanvrije voeding. Heb je vragen over onze voeding? Neem contact op en we beantwoorden met alle plezier je vragen!

Wil je bestellen of misschien wat meer lezen over de graanvrije hondenvoeding en de samenstelling ervan? Neem dan even een kijkje op de productpagina!

Oliver's Petfood Grain Free
Neem contact op